Skip to content

VeelgesteldeVragen

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen gebundeld. We hebben de vragen verzameld onder verschillende onderwerpen, zodat je het antwoord op jouw vraag gemakkelijk kunt vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze verkopers kunnen u precies vertellen of het juiste onderdeel past of niet.
Neem contact op met een van onze verkopers (0113-634034) of via een van onze support kanalen te vinden op onze website

Wij verzenden dagelijks vele pakketten binnen Nederland en daarbuiten. Als u voor 16.00 uur bestelt, heeft u binnen Nederland het onderdeel de volgende werkdag al in huis.

Standaard worden al onze onderdelen geleverd met 3 maanden garantie. Dit is met uitzondering van elektronica.

Neem contact op met een van onze verkopers (0113-634034) of via een van onze support kanalen te vinden op onze website. Wij zulle ervoor zorgen dat u het passende onderdeel ontvangt.

Uiteraard is het mogelijk om de bestelde onderdelen af te halen. Ook is het mogelijk deze vooraf te betalen. Het onderdeel wordt dan voor u klaargelegd.

Links en rechts wordt bij een auto altijd gezien vanuit de bestuurdersstoel.

Het kan wel eens voorkomen dat u op onze site een onderdeel zoekt, maar dat dit niet wordt weergegeven. Dit komt omdat we een sterk wisselende voorraad hebben en het voor ons lastig is om alle onderdelen online aan te bieden.

Bel op, geef door wat u zoekt en wij zullen voor u kijken of we u toch kunnen helpen aan het onderdeel wat u zoekt.

Als u een onderdeel bestelt dat niet meer verkrijgbaar is, kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen. Zodra wij constateren dat uw bestelling een artikel bevat dat niet meer verkrijgbaar is ontvangt u daarvan per e-mail een bericht. Indien u het product al betaald heeft, dan ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag retour.

Check als eerste de track & trace code welke is toegevoegd bij uw factuur. Heeft u dan nog vragen? Neem dan contact op met een van onze verkopers (0113-634034) of via een van onze support kanalen te vinden op onze website.

U kunt de gegevens door ons laten aanpassen. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail te sturen o.v.v. uw ordernummer aan info@autobek en wij passen de gegevens voor u aan. Bellen mag natuurlijk ook naar 0113-634034

Indien u een onderdeel heeft geretourneerd zal nadat de onderdeel in goede staat is bevonden/ontvangen tot terugbetaling worden overgegaan. Het terugbetalen vindt binnen 14 dagen plaats.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen uw vraag graag beantwoorden.