Reparatie, Onderhoud & APK

Home Reparatie, Onderhoud & APK

Autodemontagebedrijf Bert Bek is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voorop in de dienstverlening staat. Onze hoofdactiviteit is het demonteren van auto´s. Hierdoor hebben wij voor het onderhoud en reparatie van uw auto de beschikking over goede, gebruikte, onderdelen die het onderhoud van uw auto een stuk goedkoper maken. Maar vanzelfsprekend gebruiken wij ook – daar waar nodig – nieuwe onderdelen.

Maar, ongeacht of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk om veilig en betrouwbaar te kunnen autorijden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Scherpe prijzen en snelle service is ons uitgangspunt.

Belt u even voor een afspraak. Indien nodig zorgen wij voor een vervangende leenauto maar indien gewenst kunt ook gebruik maken van onze speciale haal- en brengservice. De wachttijd voor een onderhoudsbeurt is door een goede planning kort en in sommige gevallen kunt u al meteen geholpen worden.

Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar en doen er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden.

iDEAL Betaling